Konferansesystem

Unilink Conference - telefonkonferansesystem

Unilink Conference er et telefonkonferansesystem du selv kan administrere fra våre nettsider. Ring opp alle dine deltakere eller få de til å ringe inn. Lagre kontakter i adressebok. Send SMS-påminnelse. Få full kontroll under hele konferansen, legg til eller fjern deltakere underveis og se hvem som snakker. Få møtereferat på e-post. Unilink Conference er et komplett konferansesystem som er tilgjengelig for deg 24 timer i døgnet.

Ønsker du å bli få tilgang til Unilink Conference? Bli kunde i dag.

Har du noen spørsmål før du bestiller? Ring oss på telefon 21 54 40 90 eller ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema.

Alltid tilgjengelig - 24 timer i døgnet, året rundt.

Med Unilink Conference slipper du å bekymre deg for åpningstider og tilgjengelighet. Trenger du et møte kan du når som helst starte en telefonkonferanse.

Ingen konferansenummer - Ingen PIN-koder

Med Unilink Conference slipper du å distribuere PIN-koder og konferansemøtenummer. Unilink Conference ringer opp deg og dine møtedeltakere. Det gjør at møtet kan starte umiddelbart og dere slipper å vente på at siste møtedeltaker skal ringe inn før møtet kan starte.

Foretrekker du heller at dine deltakere ringer inn til møtet kan du sette opp egne PIN-kode møter med Unilink Conference. Telefonnummer og PIN-koder kan distribueres på SMS via konferansesystemet.

Fakturering

Har du behov for å få fakturaen til riktig avdeling ordner vi dette for deg. Vi kan opprette en brukerkonto per avdeling i bedriften og knytte en faktura opp til hver brukerkonto. Vil du ha det enda mer spesifisert kan vi også opprette per ansatt i bedriften. Vi tilpasser oss ditt behov.

Full oversikt

Det kan til tider være vanskelig å skille hvem det er som snakker i konferansen. Til tider skjer det også at deltakere faller ut av konferansen og det kan ta litt tid før man oppdager at personen er borte. Med Unilink Conference kan alle deltakere få tilgang til en nettside som viser status på deltakere (ikke tilkoblet, på vei inn eller tilkoblet), samt oversikt over hvem det er som snakker til enhver tid.

Effektivitet

Gjennom konferansepanelet har du til enhver tid full oversikt over alle deltakerne i møtet. Konferansepanelet viser status på deltakere (ikke tilkoblet, på vei inn eller tilkoblet), samt oversikt over hvem det er som snakker til enhver tid. Her kan du også administrere hvem som har talerett i møtet. Dersom en deltaker av en eller annen grunn skulle miste telefonforbindelsen har møteleder oversikt over dette og kan enkelt ringe opp deltakeren igjen ved hjelp av konferansepanelet.

SMS-påminnelse

Deltakerne kan motta en SMS som minner om det kommende møtet. Dette gir deltakerne mulighet til å avslutte det de arbeider med og forberede seg til møtet. Når Unilink Conference ringer opp møtedeltakerne er derfor alle deltakerne klare til møtet.

Legg til eller fjern deltakere mens konferansen pågår

Ring opp spesialkompetansen eller fagpersonen mens du er i konferansen. Med Unilink Conference er det lett å ta kontakt med andre personer underveis i møtet. Du kan også fjerne deltakere i deler av møtet for så å ta dem inn igjen. Dette kan være hendig når en person kun trenger å være med i deler av møtet, eller hvis man ønsker å ha et mindre møte med færre deltakere i forkant av et større møte med flere deltakere.

Gjenta tidligere konferanse

Ønsker du å holde en konferanse med de samme deltakerne du hadde møte med tidligere er dette svært enkelt å gjøre med Unilink Conference. Dette kan være hendig hvis det er de samme personene man har møter med flere ganger eller i situasjoner hvor man jobber med en gruppe mennesker kun i en periode.

Møtereferat på e-post

Du kan få tilsendt opptak av møtet til den e-post adressen du selv velger. Opptaket kan også lastes ned fra din side dersom du skulle være uheldig å slette e-posten. Møtereferat har aldri vært enklere!

Start konferansen via SMS

Send en SMS med start brukernavn passord til 26112. SMS-start er en praktisk funksjon når man er på farten og trenger et øyeblikkelig møte.

Egen adressebok med grupper

Ønsker du å holde et møte med en spesifikk gruppe mennesker, kan du lett legge personer som allerede ligger i adresseboken til en gruppe. På denne måten er de tilgjengelig for senere bruk. Du kan derfor raskt legge til avdelingsledere, styremedlemmer etc. til møtet.

Bruk Excel eller Outlook

Dersom du har alle dine kontakter lagret i excel eller outlook kan du enkelt kopiere disse over til adresseboken i Unilink Conference.

Ønsker du å bli få tilgang til Unilink Conference? Bli kunde i dag.

Har du noen spørsmål før du bestiller? Ring oss på telefon 21 54 40 90 eller ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema.