Bestill telefonmøte

Bestilling

Hos oss kan du bestille telefonmøter når du trenger det. Selv om vi har gode åpningstider og setter opp møtet for deg umiddelbart, anbefaler vi at du er ute i god tid slik at du får varslet alle som skal delta i møtet.

Telefonmøte

Bestiller du et telefonmøte hos oss vil du motta et telefonnummer og et sett tilgangskoder. Du distribuerer dette videre til de som skal delta på møtet. Fra oss vil du motta en bekreftelse på e-post som du kan videresende til dine møtedeltakere. Når deltakerne ringer inn på avtalt tidspunkt vil de bli bedt om å taste tilgangskodene og vil deretter overføres til konferansen.

Ringe opp deltakere

Du kan også bestille konferanser hvor en kundebehandler administrerer konferansen slik at deltakerne blir ringt opp. Vi ber om at du bestiller konferanser hvor deltakerne skal ringes opp minimum 45 minutter før konferansestart.

Du kan også administrere slike konferanser selv gjennom konferansesystemet. Registrer deg som kunde og motta brukernavn og passord. Det er gratis å være kunde og du betaler kun for den faktiske bruken. Systemet er meget enkelt og intuitivt og forstå og dersom du ønsker opplæring vil du få det. Ønsker du mer informasjon enn det du finner på våre nettsider kan du be kundeservice sette deg i kontakt med en systemadministrator som kan hjelpe deg.

For bestilling av telefonmøte: Ring 21 54 40 90 (Tast 1)

Åpningstider for bestilling av møter hos kundeservice

  • Man-Fre: 08-16

Har du behov for møter utover disse åpningstidene. Unilink Conference er alltid tilgjengelig.